rem-santa-cristina-lloret-mar-banner

rem-santa-cristina-lloret-mar

Club Rem Santa Cristina Lloret de Mar

www.clubremsantacristina.org

Remem des de l'any 1987 en nom de l'Obreria de Santa Cristina, any de recuperació del llagut català a Lloret. El Club de Rem Santa Cristina va ser fundat l'any 1996. Santa Cristina és una de les platges més boniques de Lloret. Gaudeix de les millors instal·lacions i embarcacions en un entorn privilegiat. Enclavada en un paratge paradisíac, aquesta platja de sorra fina i aigües transparents, està tot just a 3 quilòmetres de la vila de Lloret. Vine a coneixer-nos!

Coordinació, constància, treball en equip i perseverança

Embarcacions

Batel: El batel és l’embarcació més petita de totes les de banc fix. Està tripulada per 4 remers en línia i un timoner. Els materials usats per a la seva construcció són molt diversos: polièster, fibra de carboni, etc. La seva eslora màxima és de 7 metres i el pes mínim són 70kg.

Llaüt mediterrani: Embarcació dissenyada segons el reglament consensuat entre les federacions de rem del mediterrani. El llaüt rep influències de les traineras del nord, del llagut català i d’altres embarcacions del mediterrani. La tripulació està formada per 8 remers i un timoner. La seva eslora és de 8,5 metres i el seu pes mínim són 150kg.

Llagut català: El llagut català, inspirat en les antigues barques que utilitzaven els antics pescadors, s’ha anat elaborant al llarg dels anys. Actualment, les seves característiques, estan regulades a través de la Federació Catalana de Rem. Embarcació construïda amb materials com el polièster i la fibra de vidre. La tripulació està formada per 8 remers més un timoner. La seva eslora és de 7,40 metres i té un pes mínim de 250kg.

Contacte

Adreça: Paratge de Santa Cristina, s/n - Lloret de Mar 17310 (Girona)
Telèfon: 699 176 155
Email: clubremsantacristina@gmail.com
Web: www.clubremsantacristina.org

 

Comparteix-nos a la xarxa: