castello-dempuries-logo

Castelló d'Empúries - Empuriabrava

Marina, Vila Comtal i Parc Natural...

Castelló d’Empúries va tenir el seu màxim esplendor durant l’Edat Mitjana des que, en el segle XI, els Comtes d’Empúries van instal·lar-hi la seva residència habitual i així es va convertir en la capital del comtat emporità. Hi podem trobar alguns testimonis de l’urbanisme antic com places porxades, el Pont Vell, barris artesans, call jueu, convents i el temple religiós més important de la comarca: la Basílica de Sta. Maria s. XI – s. XV. “La Catedral del Empordà”

 

La marina residencial més gran d’Europa. Aquesta marina residencial de més de 30 km de canals navegables és un dels centres turístics més extensos i originals del Mediterrani on la major part de les vivendes tenen jardí, garatge i un accés privat als canals. Empuriabrava disposa de tots els serveis propis d’una urbs de categoria internacional, amb aeròdrom propi, Club Nàutic, 5000 amarradors i més de 7 km de platja de sorra fina.

Un parc natural al cor de Castelló d'Empúries. És una reserva natural de 4783 ha i un espai de convivència entre aigua, terra, ésser humà i natura. Un mosaic d’ecosistemes interdependents, però alhora ben diferenciats: Mar; platges i sorrals costaners; llaunes i salsures; closes, peces i feixes; estanys i aiguamolls d’aigua dolça.

empuriabrava

 AGENDA ESPORTIVA

Localització Castelló d'Empúries

Localització Empuriabrava