Guitart Hotels

www.guitarthotels.com

Escapades urbanes a Barcelona, viatges d'esquí als Pirineus, uns dies de sol i platja a la Costa Brava... La web oficial de Guitart Hotels et brinda la possibilitat de dissenyar les teves pròpies vacances amb tan sols un clic. Tria entre tots els nostres hotels a La Molina, Lloret de Mar i el centre de Barcelona i gaudeix d'un allotjament fet a mida per tu i els teus. 

El millor allotjament per donar forma a les teves vacances...

Els nostres Hotels:

Guitart Hotels posa al teu abast sensacionals aparthotels i hotels a La Molina, Lloret de Mar i Barcelona amb el preu més econòmic online. Spa & wellness, esquí, sol i platja, propostes urbanes... viu tot tipusd'experiències als Pirineus, a la Costa Brava i a la ciutat de Barcelona amb només un clic. Tria els nostres hotels per les teves escapades i els teus viatges.

Lloret de Mar

• GEM Wellness & Spa ***: Vine a submergir-te dins un autèntic oasi de salut i benestar, un centre de salut i bellesa de Lloret de Mar molt suggerent... i molt a prop de la platja de Fenals!
• Guitart Central Park Aqua Resort ****/***: Submergeix-te dins l'encant de la Costa Brava. Aquest emblemàtic hotel familiar a Lloret de Mar et convida a gaudir d'un resort de vacances amb tot tipus de serveis i activitats.
• Guitart Rosa ***: Està situat al centre de Lloret i és perfecte per a parelles i grups que busquen dies de diversió durant les seves vacances.

Barcelona

• Guitart Grand Passage Hotel ****S: Et convidem a descobrir Barcelona d'una forma diferent: des de l'Hotel Guitart Grand Passage****S gaudiràs al costat de l'Avinguda Diagonal de Barcelona, amb tota mena de serveis per als clients de negocis i les escapades urbanes. 

La Molina

• Guitart La Molina ****: Les vacances d'esquí a La Molina tenen un significat especial al Guitart La Molina****, un dels nostres allotjaments de muntanya més emblemàtics, amb magnífics serveis de spa i ubicat en un dels millors llocs naturals del Pirineu català.

Contacte

GEM Wellness & Spa:
Direcció: C/ Josep Maria Sert, 16 - 17310 Lloret de Mar Girona
Telèfon: 972 347 004
Email: rgem@guitarthotels.com

Guitart Central Park Aqua Resort:
Direcció: C/ Constantí Ribalaigua, 7 - 17310 Lloret de Mar Girona
Telèfon: 972 347 001
Email: reservas@guitarthotels.com

Guitart Rosa:
Direcció: C/ de Sant Pere, 67 - 17310 Lloret de Mar Girona
Telèfon: 972 365 100
Email: rgro@guitarthotels.com

Guitart Grand Passage:
Direcció: C/ Muntaner, 212 - 08036 Barcelona
Telèfon: 93 201 03 06
Email: rggp@guitarthotels.com

Guitart La Molina:
Direcció: Plaça Pista Llarga - Bloque 2 - 17537 La Molina Girona
Telèfon: 972 892 770
Email: rglm@guitarthotels.com

 

Web: www.guitarthotels.com

 

Comparteix-nos a la xarxa: