La Ballena Alegre

www.ballena-alegre.com

El Càmping La Ballena Alegre Costa Brava està situat a primera línia de mar, amb una platja de sorra fina de 1.800 m. de longitud i unes aigües cristal·lines i tranquil·les, ideals per poder gaudir d'unes vacances amb tota la família.
El Càmping La Ballena Alegre Costa Brava es troba a Sant Pere Pescador, al costat del Parc Natural dels Aiguamolls de l'Empordà i les ruïnes d'Empúries. Amb un fantàstic programa d'animació, amb tots els serveis que vostè necessita per divertir-se i relaxar-se a les seves vacances.

Camping & Bungalow Park...

Activitats Nàutiques

Escola de Vela: Vine a gaudir del vent i el mar a la nostra nova Escola de Vela.

Stand Up Paddle: És un esport semblant al surf; la diferència és que utilitzes un rem per moure’t mentre estàs de peu a sobre de la taula.

Activitats Nàutiques ION Club

Windsurf ION Club: Us ofereix una àmplia gamma de material per llogar i per a classes. L’equip internacional d’instructors ofereix cursos de Windsurf i Kitesurf per a tots els nivells.

Kitesurf ION Club: Amant del vent? Tenim una zona habilitada amb permisos per kite al davant de l’escola i amb mànegues per rentar les veles a la zona de la platja.

Activitats Nàutiques SCUBA Alegre

Cursos de busseig SSI (Scuba Schools International) i Batejos per principiants amb Instructors internacionals. Immersions a la Costa del Montgrí i Cap de Creus. Disposem de zona per guardar el teu equip de busseig, desalar i secar, botiga MARES, lloguer de material, aigua amb Ozó per a la desinfecció de tot el material. Demostracions de busseig gratuïtes a la piscina.

 

Contacte

Direcció: Crta. Sant Martí d’Empúries, s/n - 17470 Sant Pere Pescador
Telèfons: 972 520 302 - 687 455 182 (ION Club)
Email: info@ballena-alegre.com
Email: scuba0.76@gmail.com
Web1: www.ballena-alegre.com
Web2: www.ionclubgolfderoses.com
Web3: www.scuba076.com

 

Comparteix-nos a la xarxa: