Yin Yang Medicina Xinesa Esportiva

www.yinyang.cat

La Medicina Xinesa Clàssica veu el cos humà com un tot integrat a la natura. El centre Yinyang s’ha creat perquè aquell que ho necessiti pugui gaudir d’uns serveis terapèutics de qualitat, d’una atenció personalitzada i individual, per poder recuperar l’estat de salut o millorar-lo tant com sigui possible. Dins l’equip de Yin Yang comptem amb la terapeuta Ainara, especialitzada en Medicina Xinesa Esportiva, amb l’objectiu de tractar qualsevol lesió esportiva i millorar el rendiment esportiu a través de l’acupuntura i del sistema M-Test (tractament basat en l’avaluació de moviments).

Serveis destacats

m-test

• M-Test. Tractament basat en l’avaluació de moviments

M-Test és una tècnica de diagnòstic i tractament desenvolupat per el Dr. Mukaino al Japó. Consisteix en avaluar la qualitat d’una sèrie de moviments del cos, d’aquesta manera ràpidament es fan visibles les zones doloroses, els desequilibris i les limitacions. En un principi M-Test es va dissenyar amb la finalitat de tractar els atletes però veient el gran èxit també es va començar a utilitzar als hospitals japonesos per tractar qualsevol patologia musulo-esquelètica.

A més de poder tractar qualsevol lesió/dolor de la persona també té una gran qualitat per els esportistes, serveix per millorar el rendiment esportiu. M-Test valora tots els moviments del cos, valorant zones fatigades o limitades. Amb aquest tractament es poden evitar lesions i s’aconsegueix millorar l’amplitud de moviment de les articulacions. Una vegada realitzat els moviments per valorar dolors i limitacions, es realitza el tractament en els punts d’acupuntura. Els punts es poden tractar amb acupuntura, koshiishi-kyu (aplicació de calor) i/o Pyonex.

M-Test és un bon sistema per tractar dolors i per prevenir lesions.

 

yin-yang-acumuntura

• Acupuntura (l'equilibri)

L’acupuntura és l’art d’ajudar el cos a guarir-se per si mateix de les seves dolències mitjançant unes finíssimes agulles que de vegades s’insereixen a la pell i altres vegades no. L’acupuntura també recorre a altres eines, com són l’escalfor i les ventoses (principalment).

L’acupuntura no ataca directament els virus o les bactèries, no és un medicament. El propòsit i l'eficàcia de l’acupuntura se centren en l'activació de les funcions fisiològiques del cos de forma física i espiritual perquè recolzin la força guia per expulsar els patògens i guarir el cos.

Com més potent és aquesta força, més gran és l’efecte curatiu. Dins d'aquesta lògica, per a nosaltres pren tot el seu sentit la idea de promoure la màxima força curativa en el cos del pacient. Per tant, qualsevol tractament (amb agulles o sense) el concebem i duem a terme amb aquest pantejamen. Això és l'acupuntura.

Contacte

Direcció: C. Francesc Macià, 61 - 17190 Salt (Girona)
Telèfon 1: 972 297 497
Telèfon 1: 609 863 451
Email: hola@yinyang.cat
Web: www.yinyang.cat

 

Comparteix-nos a la xarxa: