Quart Sportswear

www.quartsportswear.com

Som especialistes en el disseny i la fabricació de peces de roba esportives personalitzades, úniques i exclusives que representin els colors, la identitat i la filosofia del teu club o equip. Et convidem a “dissenyar sense límits”  la teva equipació personalitzada, i posteriorment a donar-li forma a un producte innovador que incorpori la més alta tecnologia esportiva. Com a fabricants de roba esportiva d’alta qualitat, et garantim un resultat sense precedents que superarà totes les teves expectatives.

Apliquem sempre els mateixos criteris de qualitat en el disseny i la fabricació de la nostra roba esportiva personalitzada...

quart-sport-wear-9

Col·lecció

Existeix un esport per a cada persona. La pràctica d’una disciplina esportiva o una altra requereix unes necessitats específiques que són determinants per a una bona experiència esportiva. A Quart Sportswear coneixem al detall cada esport i ho plasmem en un producte que respon a les necessitats concretes de cada modalitat esportiva. Per a nosaltres una samarreta és com la nostra segona pell, és amb el que ens identifiquem i ens fa únics.

 

 

 

 

Contacte

Direcció: C. Gardell 9; Pol. Ind. Pla de l’Illa, Quart (Girona)
Telèfon: 972 299 431
Email: comunicacio@quartsportswear.com
Web: www.quartsportswear.com

 

Comparteix-nos a la xarxa: