30/09/2017     UNI Girona - Edmmbutidos Pajariel Bembibre PDM
04/10/2017     Movistar Estudiantes - UNI Girona
08/10/2017     Perfumerias Avenida - UNI Girona
14/10/2017     UNI Girona - Star Center-Uni Ferrol
21/10/2017     Lacturale Art Araski - UNI Girona
28/10/2017     UNI Girona - Gernika Bizkaia
04/11/2017     IDK Gipuzkoa - UNI Girona
19/11/2017     UNI Girona - Campus Promete LF1
25/11/2017     CB Al-Qázeres Extremadura - UNI Girona
02/12/2017     UNI Girona - Cadí La Seu
09/12/2017     Snatt's Femení Sant Adrià - UNI Girona
16/12/2017     UNI Girona - Quesos El Pastor
23/12/2017     Mann-Filter - UNI Girona

30/12/2017     Edmmbutidos Pajariel Bembibre PDM - UNI Girona
06/01/2018     UNI Girona - Movistar Estudiantes
13/01/2018     UNI Girona - Perfumerias Avenida
27/01/2018     Star Center-Uni Ferrol - UNI Girona
03/02/2018     UNI Girona - Lacturale Art Araski
18/02/2018     Gernika Bizkaia - UNI Girona
21/02/2018     UNI Girona - IDK Gipuzkoa
25/02/2018     Campus Promete LF1 - UNI Girona
03/03/2018     UNI Girona - CB Al-Qázeres Extremadura
10/03/2018     Cadí La Seu - UNI Girona
17/03/2018     UNI Girona - Snatt's Femení Sant Adrià
24/03/2018     Quesos El Pastor - UNI Girona
31/03/2018     UNI Girona - Mann-Filter

El nou UNI Girona

cartes

Un equip renovat per a continuar lluitant a l’elit del basquet femení

Octubre 2017

Després de les renovacions de Rosó Buch, Helena Oma i Kristina Alminaite (la pivot més alta de la Lliga), l’Spar Citylift Girona de la temporada 17/18 presenta les següents incorporacions:

NICOLE ROMEO: La base australiana (1.68 m., 27 anys), amb passaport italià, va jugar la temporada passada al Campus Promete, on va promitjar 13,5 punts per partit i 12,3 de valoració. Jugadora amb gran talent anotador i bona visió de joc.

NADIA COLHADO: La internacional brasilera (1.94 m., 28 anys) es va proclamar MVP de la Lliga 16/17 amb l’IDK Gipuzkoa, amb una mitjana de 21,84 punts de valoració, 16,5 punts i 9,3 rebots per partit. Colhado aportarà caràcter, intimidació a la zona i consistència en el rebot. Actualment es troba jugant la WNBA amb Indiana.

MAGALI MENDY: Jugadora francesa de 1.75 m. i 27 anys que pot jugar a qualsevol de les posicions exteriors. Es tracta d’una jugadora atlètica, bona anotadora i bona defensora. Va ser la jugadora millor valorada de la Lliga Femenina 2 francesa la temporada passada.

MARIA CONDE: L’aler de 1.87 m. i 20 anys, que es troba actualment convocada amb la Selecció Espanyola, farà el seu debut en Lliga Femenina amb l’Spar Citylift Girona després del seu pas per la Universitat de Florida State. Es tracta d’una jugadora jove amb gran projecció de futur.

SHANTE EVANS: Aler-pivot americana (1.86 m., 24 anys), amb passaport eslovè, que arriba a Girona procedent del Celje eslovè, on va acreditar 16,7 punts, 8,3 rebots i 23,5 de valoració en 23 minuts per partit de mitjana. És una jugadora completa amb bon joc tant de cara com d’esquena a la cistella i bon tir.

NÚRIA MARTÍNEZ: La base mataronina es convertirà en un dels referents de l’UNI. Torna a la lliga espanyola després de la seva etapa en el Ros Casares i el Perfumerías Avenida. Núria Martínez ha jugat a la lliga espanyola, americana, italiana, russa i turca. També ha participat en els Jocs Olímpics d’Atenes i Pequín.

ASTOU TRAORÉ: Traoré torna a l’UNI per completar la plantilla i substituir la baixa per lesió de Keisha Hampton, on va ser un dels grans referents de l’ascens a la Lliga Femenina (2008-2009). Prové del Galatasaray turc, on va jugar la darrera meitat de la lliga després de militar a l’equip basc del IDK Gipuzkoa durant dos mesos, on va aconseguir una mitjana de 18,1 punts per partit, 5,3 rebots i 16,4 de valoració.

Info del Club

uni-girona-banner-2

Motius per creure...

L’Uni Girona Club de Bàsquet és un dels projectes esportius d’elit més jove i dinàmic que ha donat Girona en els últims anys. En el seu desè any d’història, el primer equip de l’entitat ha complert la sisena temporada a la Lliga Femenina, la màxima categoria del bàsquet femení a nivell estatal i una de les millors competicions del món després de la WNBA; versió femenina de la NBA i competició de la qual vénen moltes de les jugadores de la lliga. En aquestes 6 temporades, 2 tercers llocs i 3 cinquenes posicions, i finalment el títol de campiones de la darrera temporada.

Palmarès

2006-07 – Sotscampió Lliga Catalana Femenina-2
2007-08 – Sotscampió Lliga Catalana Femenina-2
2008-09 – Campió Lliga Femenina-2 i ascens a Lliga Femenina
2009-10 – 5è classificat Lliga Femenina i sotscampió Lliga Catalana
2010-11 – 5è classificat Lliga Femenina i Campió Lliga Catalana
2011-12 – Campió de Lliga Catalana Femenina 1 i 3r classificat de Lliga Femenina. Semifinalista Copa de S.M. La Reina
2011-12 – Campió de Copa Catalunya amb el sènior “B”
2012-13 – Campió de la Lliga Catalana Femenina, semifinalista a la Copa de S.M.La Reina, subcampió de la Supercopa d’Espanya i 3r a Lliga Femenina
2013-14 – Campió de la Lliga Catalana Femenina, 5è a Lliga Femenina
2013-14 – Sotcampió 1a Catalana amb el Sènior “B”
2014-15 – Campió de la Lliga Catalana Femenina, semifinalista a la Copa de S.M.La Reina, i Campió de la Lliga Femenina Espanyola

2015-16 – Campió de la Supercopa d’Espanya, semifinalista a la Copa de S.M. La Reina i subcampió de la Lliga Femenina Espanyola. Participació a l’Euroleague Women.

 

 

Contacte

Direcció: Av. Josep Tarradelles i Joan, 22-24 17007 Girona (Girona)
Telèfon: 972208445
Email: info@unigirona.cat
Web: www.unigirona.cat
Compra d’entrades: https://unigirona.koobin.com

 

Comparteix-nos a la xarxa: