Reportatge

fe-cat-vela

Vine i navega a la costa gironina

Si estàs pensant a iniciar-te al món de la vela o aprofundir en algunes de les seves disciplines, a les 21 Escoles de Vela reconegudes per la Federació Catalana de Vela, repartides pels més de 200 km de la Costa Brava, trobaràs una proposta que encaixa amb les teves necessitats. I és que Girona, a més de ser un emplaçament idíl·lic per a la pràctica de la vela gràcies a la seva bellesa i les excepcionals condicions meteorològiques, és una regió on la cultura de mar i de vela es porta a la sang, la combinació perfecta d’esport, lleure i natura.

Per què escollir una Escola de Vela reconeguda per la Federació Catalana de Vela?
Perquè l’Escola Catalana de Vela, entitat gestionada per la Federació Catalana de Vela que integra una xarxa amb més de 70 escoles arreu de tot el litoral català, promou i facilita l’aprenentatge o millora de la navegació, assegurant una òptima qualitat d’ensenyament per a tots els nivells i persones.

Totes aquestes escoles, per tal de garantir uns paràmetres de qualitat en tots els cursos que ofereixen, reben el distintiu d’Escola Reconeguda i treballen sota un mateix model d’ensenyament, anomenat mètode Estàndar, que permet la transferència de coneixements i navegants entre totes elles.

D’aquesta manera, tots els alumnes poden complementar el seu aprenentatge a qualsevol escola associada del litoral català i gaudir d’uns tècnics amb titulació oficial que, mitjançant un sistema de formació contínua, asseguren que l’alumne gaudeixi d’un ensenyament capdavanter.

Modalitats:
Siguin quines siguin les teves preferències, l’esport de la vela t’ofereix un ampli ventall de disciplines perquè escullis la que millor s’adapta al teu perfil: windsurf, vela lleugera, catamarà, kitesurf, patí vela i creuer.

Cursos:
La tipologia de cursos que podràs trobar a les Escoles de Vela va des del clàssic bateig de mar a cursos d’iniciació, continuïtat, perfeccionament, intensius, individuals, en grup, a mida o bé campus i casals per als més petits en les èpoques de vacances escolars, entre d’altres.

Escoles Reconegudes de Girona:
CN Llançà, CN Port de la Selva, GEN Roses, Ones Club Esportiu, Kite Experience, CE Impulse, CV Fluvià - Empuriabrava, EV Fluvià - Gola Windsurf, CN l’Escala, CN l’Estartit, CN Sa Riera, CN Tamariu, CN Llafranc, WIndsurf Pals, CV Calella, CV Palamós, CV Sant Antoni, CN Port d’Aro, CN Sant Feliu de Guíxols, AEV Força 3, CN Lloret de Mar, CM Fenals i CV Blanes.

Més informació:
Ara que ja saps qui som i què fem, t’animem a que donis una ullada al nostre web (escola.vela.cat) i descobreixis les activitats formatives i lúdiques.