globus-costa-brava-banner

globus-costa-brava-logo

Globus Costa Brava

www.globuscostabrava.com

Volar en Globus és una experiència inoblidable que es pot practicar durant qualsevol dia de l'any, en qualsevol estació, i sempre que el temps ho permeti. El millor moment per volar és a l'alba i al capvespre perquè són les hores en què "el vent cau". Durant les hores centrals del dia, quan el sol va escalfant, s'aixequen brises que obliguen a aterrar. Sempre que les condicions meteorològiques siguin favorables organitzem el teu Vol en Globus de fins a una jornada completa de durada, o passejos, amb una durada de més d'una hora, en els quals arriben a recórrer entre els deu i vint quilòmetres, depenent de la intensitat de la brisa.

Un somni al teu abast...

Serveis

Vols Girona: Volar en globus Girona és una experiència que només uns pocs poden viure. Us oferim la possibilitat de volar en globus a Girona enlairant del passeig de la copa i gaudint de les millors vistes aèries de la ciutat.

Vols Empordà-Costa Brava: Els nostres globus s’enlairen de Colomers. Volar en globus a l’Empordà és una activitat que es realitza fa més de 20 anys i el paisatge, colors i contrastos d’aquesta comarca fan d’ella una de les més atractives de Catalunya.

 

Contacte

Direcció Oficines: C/ Palau de la Música, 1 - 08003 Barcelona
Direcció Sortides Colomers:
Telèfon: 665 704 265
Email: info@globusbarcelona.com
Web: www.globuscostabrava.com

 

Comparteix-nos a la xarxa: